Building responsible brands that are pillars for our future generations has become our mission.  Join us!

Despre

Salut. Eu sunt Huștiu Bibire Alexandra.

Încântată de cunoștință.

Dacă ai ajuns aici, hai să ne cunoaștem.  Am scris câteva rânduri despre mine, ca să începem de undeva. De abia aștept  să ne vedem, să îmi povestești și tu despre tine și despre visul tău.

Sunt trei lucruri care mă definesc și pentru care sunt recunoscătoare:

Primul este Dumnezeu și credința că toate se întâmplă cu un scop; că nu există eșec sau greșeli, ci lecții de viață pe care trebuie să le învățăm la timp pentru că dacă nu o facem se vor repeta la nesfârșit.

Al doilea este familia mea: de la mama mea am învățat să fiu o luptătoare iar de la tata să am coloană vertebrală, de la soțul meu să fiu femeie, iar de la fiul meu să fiu mamă și să iubesc necondiționat. 

          Ultimul, dar nu cel din urmă, este munca mea, meseria pe care mi-am ales-o; sau m-a ales ea pe mine, încă nu știu. Știu însă că sunt unul din oamenii norocoși care și-a ascultat instinctele și și-a urmat calea, iar acum își urmează Visul: acela de a sprjini oamenii către evoluție cu ajutorul marketing-ului si al personal branding-ului.

Partea asta din mine o găsești pe site-ul personal, aici.

Într-o lume în care un brand este o idee centrată emoțional, care poate să modeleze dorințe, să schimbe cererea în piață  și să conducă la creștere economică, mi-este ușor să interacționez cu acest domeniu datorită capacității mele de a fi empatică.

Cu Devotament și Onestitate și, de asemenea,  Adaptabilitate, sunt dispusă să-mi asum Responsabilități, prin Organizare și Orientare catre obiective (stabilirea acestora și urmărirea eficientă a lor), dar și către rezultatul final. Creativitatea este, de asemenea, un punct forte care mă ajută să obțin rezultate.

Acestea sunt instrumentele pentru evoluția mea ca și strateg de marketing și personal branding.

           Cu o experiență de 15 ani în domeniu, cu studii Universitare și Postuniversitare în Marketing și Management, dar și cursuri în străinătate, am făcut o rutină din:

  • vânzărea directă, lucrând ca Sales Advisor la Kapital Motors, fosta reprezentanță Mitsubishi ;
  •  crearea și implementarea de campanii pe radio, ca și extensie a campaniilor clienților din portofoliu Radio Management/ Reprezentant pe Moldova al Radio Zu;
  • creare si implementare campanii offline pentru brandurile Mercedes Benz, Land Rover & Range Rover, Ford și Hyundai  și rebranding la Tiriac Auto, reteaua lider in segmentul de retail auto;
  • Rebranding, repozitionare, bugetare, forecasting & strategie / creare si implementare campanii online si offline  pentru Autoboca Rent a Car,  a 2 a companie nationala de Rent a car din Romania;
  • Branding/rebranding, repozitionare, grafica pentru materiale promotionale, Social Media Marketing, site-uri web – pentru clientii din portofoliu; organizare workshop-uri de comunicare / Social Media & Marketing /Personal Branding pentru ONG-urile locale. Toate prin Brand&Build.

Resurse profesionale pe Linkedin, aici.

Contact aici.

Acestea fiind spuse, cum îți pot fi de folos?

Cele bune, Doamne ajută,

Alexandra

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.